Järjestä edullisesti työntekijöille tarjoilut koulutuspäivään

Järjestä edullisesti työntekijöille tarjoilut koulutuspäivään

Työntekijöiden koulutuspäivät ovat usein suosittuja ja työntekijät pitävätkin kivasta vaihtelusta, jonka ansiosta heille opetetaan uusia asioita ja työntekijät voivatkin oppia uudenlaisia työskentelytapoja, sekä uusia asioita. 

Varsinkin koko päivän mittaisiin koulutuksiin on hyvä järjestää syötävää, jotta työntekijät jaksavat koko päivän kunnolla ja että koulutukseen osallistuminen on mieleistä tekemistä. Tarjoilut voi onneksi järjestää helposti kaikille sopivasti ja edullisesti. 

Muista suunnitelmallisuus

Suunnitelkaa ruokatarjoilut huolella valmiiksi. Näin budjetissa pysyminen on paljon helpompaa ja tiedetään varmaksi mitä ruokia ollaan tekemässä. Ruokien kannattaa olla helppoja valmistaa ja monistaa isommalle skaalalle sopivaksi. Esimerkiksi eväsleipien tekeminen on helppoa, jos niiden sisältö on valmiiksi tiedossa ja niitä voi tehdä suuremman määrän kerralla, nopeasti. Fiskars saksien avulla lisukkeet, kuten pekoni, pastat, leivät ja muut on helppo ja nopea paloitella saman kokoisiksi paloiksi, esimerkiksi juuri leipien väliin.

Muista juotavat koko porukalle

Juomista varmasti tarvitaan kaikille läsnäolijoille ja onkin tärkeää että juotavaa on tarpeeksi. Juomien määrän arvioiminen voi olla hankalaa varsinkin isompaa porukkaa varten. Tähän tarkoitukseen Sodastream hiilihapotuslaite on varsin kätevä ratkaisu. Saat valmistettua paikan päällä tuoreesta vedestä juuri oikean määrän juotavaa jokaiselle. Kätevien makutiivisteiden avulla jokaiselle on mahdollista valmistaa juuri sen makuista juotavaa, kuin sitä halutaan.

Muista huomioida allergiat

Allergioiden kanssa kannattaa olla tarkkana ja muistaa huomioida erilaiset allergiat ja vaihtoehtoiset ruoat, jotta jokaiselle on vaihtoehdot mitä syödä. Varsinkin maito-, pähkinä-, kananmuna-, ja erilaiset kala-allergiat kannattaa ottaa huomioon jo ruokia suunnitellessa. Onko mahdollista tehdä alusta alkaen esimerkiksi maidoton versio tai sama ruoka maidottomana? Tämä lisää turvallisuuden tunnetta ja kun jokainen voi syödä yhdessä, myös yhteisöllisyyden tunnetta.