Kategoriat
Uncategorized

Vinkkilista häiden järjestämiseen

Oletko menossa naimisiin tai avustatko avioituvaa ystävää häiden järjestämisessä? Nappaa tästä itsellesi vinkkilista, jonka avulla suunnittelet ja toteutat unelmien häät!

Juhlapaikka

On olemassa loputtomasti erilaisia juhlapaikkoja, jotka taipuvat hyvin häiden juhlimiseen. Mieluista juhlatilaa mietittäessä on hyvä ottaa huomioon häiden budjetti, vieraiden määrä ja juhlapaikan sijainti. Hyvä juhlapaikka voisi esimerkiksi olla Hotelli Fabian (hotelfabian.com), jossa vieraiden on helppo viihtyä.

Budjetti

Häiden suunnitteluryhmässä on hyvä olla ainakin yksi budjettitaikuri, joka pysyy tietoisena budjetista ja siitä, mihin se joustaa. Ideoida voi loputtomasti, mutta budjetti ja aika ovat resursseja, jotka on pakko ottaa huomioon häiden suunnittelussa.

Kutsut

Virallinen tiedoksianto jokaiselle askartelua inhoavalle: kutsukortteja ei tarvitse askarrella käsin! Suunnittele tai pyydä ammattilaista suunnittelemaan juhliinne upea kutsu, jonka voi lähettää viestillä tai sähköpostilla. Kutsuun olisi hyvä sisällyttää aika, paikka, tieto mahdollisesta avecista ja pyyntö ilmoittaa allergioista ja osallistumisesta. Voit myös kutsussa ilmoittaa, ovatko häät lapsiystävälliset vai onko tarkoitus juhlistaa aikuisten kesken.

Juhlien ohjelma

Aika tulee kiitämään juhlissa kuin siivillä, joten liian tiivistä aikataulua ei kannata juhliin suunnitella. Ulkoista ohjelmanumeroiden suunnittelu kaasoille ja bestmaneille. Jokaisissa juhlissa on aina muutama spontaani puhe, joille kannattaa jättää aikaa. Häät ovat monelle tilaisuus jutella vanhojen tuttavien ja sukulaisten kesken, joten säästäkää tilaa myös vapaalle juttelulle.

Hääsuunnittelija

Jos haluatte ulkoistaa häiden suunnittelun tai aika on tiukilla, varatkaa hääsuunnittelija. Hääsuunnittelija on juhlien suunnittelun ammattilainen, joka on nähnyt monet häät ja tietää, mitkä ideat ovat toimivia ja mitkä on todettu huonoiksi. Ammattilaisen kanssa käydään palavereja, joissa parin toiveet otetaan huomioon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *