Kategoriat
Uncategorized

Vinkkejä myyvien kahvila mainoskuvien ottamiseen

Vinkkejä myyvien kahvila mainoskuvien ottamiseen

Nykyään kahviloita on lähes jokaisella nurkalla ja erottautuminen on tärkeää, jotta asiakkaat löytävät yrityksesi ja tulevat nauttimaan kahvilan tarjoamista herkuista. On olemassa monenlaisia mainoskuvia. Niin lavastettuja, kuin lavastamattomia ja näiden välimaastoa.

Huoliteltu, mutta kuitenkin liian silottelematon, hyvin todellisuutta vastaava kuvamaailma onkin paras vaihtoehto saada asiakkaiden mielenkiinto ylle ja, että asiakas ei pety tullessaan paikan päälle, jos kuvat ovat liian hienot, eivätkä vastaa todellisuutta mitenkään.

Autenttinen ja kilpailijoista erottuva miljöö onkin hyvä loistava keino hankkia lisää asiakkaita ja pitää jo olemassa olevien asiakkaiden mielenkiintoa yllä.

Näytä tuoretta, tarjoa tuoretta

Tuoreus on tärkeää, asiakkaat haluavat mieluusti kaiken mahdollisimman tuoreena. Tuoreutta on hieman hankala välittää kuvien kautta, mutta sekin on mahdollista. Hyvänä esimerkkinä toimivat kesäiset, aurinkoiset ja iloiset kuvat, joissa ihmiset juovat virvoitusjuomia. 

Tällaisissa kuvissa usein tarvitaan kylmää juotavaa, jotta lasin ulkopuolelle tiivistyy kosteutta ja näin juoma näyttää todella raikkaalta. Voit käyttää tähän tarkoitukseen puhdasta kraanavettä ja Sodastream hiilihapotuslaitetta, jolla saat raikkaan näköistä soodavettä helposti, kun kuviisi niitä tarvitset. 

Iittala juomalasit tai muut vastaavat, laadukkaat ja kuvissa hyvältä näyttävät lasit soveltuvat mainiosti kahvilakuvien lavasteeksi. Näin voit varmistaa kuvien olevan katsojan silmään miellyttäviä ja houkuttelevia.

Aitoja asiakkaita vai näyttelijöitä?

Pelkkiä tyhjän kahvilan kuvia ei kannata näyttää, vaan kuvissa kannattaa olla myös ihmisiä. Näin kahvila näyttää houkuttelevammalta ja myyvemmältä. Kannattaakin siis pyrkiä lavastamaan todentuntuisia kahvittelukuvia. 

Näyttelijät ovat kalliita ja heidät pitää erikseen maskeerata ja hankkia paikan päälle. Kannattaakin harkita olisiko esimerkiksi kanta-asiakkaiden joukossa halukkaita tulemaan kuvattavaksi esimerkiksi ruokaa vastaan. Näin saisit edullisesti autenttisia ihmisiä kuviin ja hyvä ilmapiiri välittyisi paremmin ulospäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *