Kategoriat
Uncategorized

Laadukkaita keittiövälineitä yrittäjän arkeen

Laadukkaita keittiövälineitä yrittäjän arkeen

Jokaisella itseään kunnioittavalla yrittäjällä kannattaa olla laadukas keittiövälinesarja. Vaikka et kauheasti kokkailisi ja kävisit usein ulkona syömässä, tai tilaisit ruokaa kotiin, oman keittiön varustelu kannattaa olla kunnossa. Silloin kun tekee mieli kokkailla, varmasti haluaa sen tehdä laadukkailla ja kunnollisilla välineillä. 

Kotimaisia laadukkaita valmistajia kannattaa suosia tuotteiden ajattomuuden ja tuotteiden kestävyyden takia. Ulkomaiset brändit tuntuvat toki eksoottiselta, mutta kotimaisten brändien ja valmistajien tuotteiden hankkiminen on toki Suomen talouden kannalta hyvä teko, mutta tuotteiden hankkiminen, päivittäminen ja esimerkiksi eteenpäin myyminen on paljon helpompaa. Myös tuotteen rikkoutuessa asiakaspalvelu on paremmin tavoitettavissa. 

Mitä esimerkiksi kannattaa hankkia?

Fiskars ja Hackmann valmistavat erittäin laadukkaita, ajattomia ja pitkäikäisiä ruokailuvälineitä, saksia, paistinpannuja, kattiloita ja paljon muuta. Näiden tuotesarjojen ja yksittäisten tuotteiden ostaminen on helppoa ja kiireisen ihmisen iloksi nettikaupoista on helppoa tilata ja palauttaa, ellei tuote vastannutkaan toivottua. 

Arabian Teema astiasarja on aikaa kestävä, helppohoitoinen, laadukas ja jopa yksittäin ostettavissa. Voit yhdistellä eri värejä ja kokoja, luoden täysin omanlaisesi kattauksen ja kokoelman. Teema astiat ovat myös helppo yhdistää muiden astioiden ja astiasarjojen, sekä keittiön tekstiileiden ja erilaisten välineiden kanssa. Teema sarja myös säilyttää arvonsa verrattain hyvin ja voit esimerkiksi antaa sen huoletta perinnöksi lapsillesi. 

Iittala ja Riedel valmistavat todella laadukkaita, hyvin arvonsa säilyttäviä viinilaseja, näiden lasien hankkimista voin suositella hyvällä omallatunnolla, eivätkä vieraatkaan varmasti pistä pahakseen saadessaan nauttia viiniä arvoisestaan lasista.

Onko kotimaisuudella väliä?

Onko kotimaisuuden suosimisella väliä? Kotimaisten tuotteiden ostamisella on työllistävä vaikutus Suomessa. Taloustilanteen ollessa huonohko, tuet myös tavallaan oman yrityksen liikevaihtoa mahdollistamalla kotimaisten työntekijöiden työpaikkoja. Ostaessasi kotimaisten yritysten tuotteita, myös tiedät mitä saat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *