Kategoriat
Uncategorized

Miksi brunssi on päivän tärkein ateria yrittäjille

Miksi brunssi on päivän tärkein ateria yrittäjille

Elämme todella kiireistä elämää; teemme töitä, meillä on lapsia ja monia muita velvollisuuksia. Siksi ei ole yllättävää, että laiminlyömme usein ystävyyssuhteitamme. Mutta meidän tulisi varata aikaa kokoontua keskustelemaan, nauramaan ja muistelemaan asioita ystäviemme kanssa. Joten, valitse päivä ja aika brunssille paikallisessa ravintolassa ja juttele ystäviesi kanssa. Brunssi on loistava tapa viettää aikaa ystäviesi kanssa ja mikä parasta – pystyt samalla syömään päivän tärkeimmän aterian.

Nauti kevyestä ateriasta

Tyypillisesti viikonloppubrunssi toimii parhaiten ystävien tapaamiseen. Se on riittävän aikaisin päivällä, jotta voit silti hoitaa tehtäviä ja hoitaa muita tapaamisia. Viikonloppubrunssi ei myöskään häiritse iltavelvoitteitasi, kuten lastesi urheilutapahtumia, työhankkeita, kotitehtävien valvontaa tai muita arkisia askareita.

Sosiaalisen verkoston ylläpitämisen merkitys

Terveellisen sosiaalisen verkoston ylläpitäminen vaatii ponnisteluja, ja jotkut meistä ovat siinä parempia kuin toiset. Ymmärrätpä sen tai et, ystäväsi, menneisyytesi ja läsnäolosi ovat muokanneet sinusta sen ihmisen kuka olet tänään. Friendfluence kirjan kirjoittanut kirjailija Carla Florin on analysoinut, kuinka tärkeitä ystävämme ovat elämämme eri vaiheissa, ja sitä, kuinka tärkeää on, että pystymme luottamaan ystäviimme vaikeina aikoina ja juhlia heidän kanssaan voittojamme.

Hyvällä ystävällä on suuri merkitys; hyvä ystävä ei anna meille vaan empatiaa, vaan hän auttaa meitä kasvamaan myös ihmisenä. Valitettavasti ystävyyssuhteiden ylläpitäminen vaatii kuitenkin töitä. Aikataulujen sovittaminen ja sopivan brunssiravintolan löytäminen vie aikaa ja energiaa, mutta ystävien kanssa ajan viettäminen kuitenkin ehdottomasti kannattaa.

Ystävien menettäminen tarkoittaa aiempien muistojemme menettämistä, ja tunnin viettäminen nauraen ystäviesi kanssa auttaa meitä pysymään maan päällä ja pitämään prioriteettimme kohdallaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *